ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» нагадує про необхідність передачі показань газових лічильників

Згідно з Кодексом газорозподільних систем побутовий споживач зобов'язаний щомісяця станом на 1 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п'яти діб (до 5 числа включно) надавати їх до газорозподільної компанії (Оператора ГРМ), аби уникнути розбіжностей у розрахунках за спожитий газ з постачальником.

З 1 червня 2023 року згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31.05.2023 р. оператором газорозподілу у м. Дніпро та Дніпровському районі стало ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Відтепер швидко та зручно передати показання газового лічильника дніпряни можуть за допомогою оновленого особистого кабінету ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ» за посиланням: https://my.grmu.com.ua/register.

Варто зазначити,  що особистий кабінет має мультифункціональну систему, що дозволяє додавати необмежену кількість особових рахунків. Таким чином клієнти «ГАЗМЕРЕЖІ» можуть контролювати стан не лише свого особового рахунку, а й родичів, які, наприклад, не користуються інтернетом.

Також передати обсяги спожитого газу мешканці Дніпра та ряду населених пунктів Дніпровського району можуть за допомогою онлайн сервісів ГК «Нафтогаз України»:

  1. в «особистому кабінеті» на сайті https://my.gas.ua/login
  2. через чат-бот у Viber: https://chats.viber.com/naftogazpostach
  3. через чат-бот у Telegram: https://t.me/GASUA_bot
  4. за допомогою електронної адреси client@gas.ua;
  5. надіславши SMS-повідомлення на номер 4647, де вказується дев’ятизначний особовий рахунок з бази даних постачальника та п’ять цифр показань лічильника. Між особовим рахунком і показаннями має бути один пробіл;
  6. через голосове меню IVR (натиснувши кнопку 2) або дочекавшись з’єднання з оператором Контакт-центру ГК «Нафтогаз України» за номерами:
  • 066-300-2-888 (Vodafone);
  • 098-300-2-888 (Kyivstar);
  • 093-300-2-888 (Lifecell);
  • 057-708-01-87 (Укртелеком);
  • 056-747-36-35 (Укртелеком).
Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook