ГоловнаCуспільство

Модернізація системи опалення: у відділенні міського центру соціальної допомоги завершується підготовка до зими

У Дніпрі у відділенні міського центру соціальної допомоги ДМР, яке надає послуги бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, завершується підготовка до зими. У закладі замінюють систему опалення. Раніше приміщення обігрівали електроконвектори. Це було незручно та неефективно. Зараз встановлюють електричні котли, передають у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Аби увімкнути електроконвектор, потрібно декілька людей, потім стільки ж потрібно, щоб його вимкнути. Це незручно та непрактично. Тож було вирішено модернізувати систему опалення. Електрокотли, які ми встановлюємо, зручні в користуванні. Достатньо однієї людини, щоб контролювати температуру приміщення», – зазначив Максим Єрьоменко, директор Дніпровського міського центру соціальної допомоги ДМР.

Нова система опалення – енергоефективна. Раніше доводилось заощаджувати, адже електроконвектори споживали багато енергії, розповів Сергій Соломаха, завідувач відділення надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів міського центру соціальної допомоги. «Заклад до ремонту був в непоганому стані, умови були достатньо комфортні, але місто попіклувалось і зробило ще краще. Взимку буде тепліше. Впевнені, тепер всім, хто звернеться до нас по допомогу, буде максимально комфортно», – сказав він.

Окрім системи опалення, у відділені проводиться й ремонт. Замінили електропроводку, стелю, підлогу та сантехнику. Роботи почались у травні, зараз вони на фінальному етапі.

«Залишилась лише косметична частина оновлення, основні роботи вже виконані. Завершити плануємо в перших числах вересня. Повністю оновили кімнати, коридори, кабінети, їдальню, санвузли. Система освітлення замінена на більш економну. З’явилась система вентиляції в душових кімнатах», – поділився Антон Чорнодуб, заступник директора генерального підрядника.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook