ГоловнаCуспільство

Дрони, рації та зенітні ліхтарі: Дніпро відправив на фронт чергову партію необхідної техніки на майже 27,5 млн грн

Дніпро продовжує забезпечувати українських оборонців необхідною технікою. Щотижня місто відправляє на фронт великі партії оснащення та приладів. Нині для військових – понад 60 квадрокоптерів різного типу, зокрема й ударних. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Це вже не вперше ми отримуємо від Дніпровської міської ради дрони. Нам постійно бракує нічних дронів, бо умови польотів у темряві важкі і вони втрачаються значно частіше, ніж вдень», – каже військовий Ігор. 

Також у нинішній партії доправили низку ручних тепловізорів та зенітних ліхтарів, більше ніж сотню комплектів рацій, декілька десятків планшетів, панелей відображення, акумулятори та зарядні станції. 

«Велика подяка людям за їхню працю, їхні податки. І міській раді, і тим, хто робить закупівлю. Бо це дуже великий внесок у наближення перемоги», — додає українська захисниця Анна. 

Як відомо, Дніпро є лідером з допомоги Силам оборони. 

«Кожен такий транш, кожна така допомога підвищують боєздатність наших підрозділів. Робить їх потужнішими, дозволяє їм мати «очі», швидше обмінюватися інформацією і швидше реагувати на всі виклики, що є на війні», — зазначив секретар міськради Дніпра Олександр Санжара.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook