ГоловнаCуспільство

Дітлахам про газ: газовики області вчать школярів безпечно користуватися блакитним паливом

Дніпропетровська філія «Газмережі» дбає про життя та здоровʼя наймолодших мешканців Дніпропетровщини. 

Так, вчора для учнів 4-го класу однієї зі шкіл у Новомосковському районі газовики провели цікавий та корисний урок з безпеки. Спеціалісти газорозподільної компанії області завітали до дітлахів, аби розповісти, як правильно користуватися газом у побуті. 

Сертифікований тренер Дніпропетровської філії "Газмережі" Сергій Волокітін розповів дітям про природний газ, як він доходить до кожної оселі, коли може бути небезпечним та куди дзвонити у разі витоку газу. 

Окрім того, учасникам заходу допомогли зрозуміти, як важливо дотримуватися правил користування газовими приладами, розповіли про роботу аварійно-диспетчерської служби «104» та які дії необхідно вжити у разі аварії. 

Як виявилося, школярі чудово знають правила користування газом і на відмінно відповіли на запитання вікторини з безпеки. Дітлахи спробували створити і власну газорозподільну компанію, яку зобразили на своїх малюнках. 

Найбільше ж захоплення у юних гостей викликали аварійна машина, де можна було приміряти різне спорядження і поговорити у рацію та гучномовець. 

На згадку про візит газовиків школярі отримали листівки про безпеку, наліпки та подарунки.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook