ГоловнаCуспільство

Намалюй безпеку: Дніпропетровська філія "Газмережі" оголошує конкурс дитячих малюнків

У рамках місячника безпечного використання природного газу в побуті, Дніпропетровська філія "Газмережі" оголошує дитячий конкурс малюнків під назвою «Живи безпечно». 

Компанія запрошує творчу малечу Дніпропетровщини взяти участь у конкурсі, який присвячений безпечному поводженню з газом.

Дніпропетровська філія чекає роботи дітей віком від 6 до 18 років. 

Малюнки приймаються у дільницях та управліннях з експлуатації газового господарства Дніпропетровської філії по області з 6 до 15 листопада включно. 

Формат роботи має бути не більше А4. На зворотному боці малюнка вказати: назву роботи, ПІБ та дату народження, місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, назву навчального закладу та ПІБ методичного керівника.

Конкурс складається з таких етапів:Перший етап: до 15 листопада будуть прийматись роботи юних художників. З них будуть відібрані 15 найкращих малюнків, по 5 з кожної вікової категорії. 

Другий етап: фінал конкурсу проводитиметься з 20 до 27 листопада, де журі буде обрано 3 найкращі роботи серед фіналістів у кожній віковій категорії.

Третій етап: 27 листопада стануть відомі імена переможців конкурсу та усім фіналістам відправлять корисні подарунки. Переможці конкурсу отримають суперпризи.

Дніпропетровська філія "Газмережі" чекає на ваші творчі роботи!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook