ГоловнаCуспільство

Revitalash: засоби догляду за бровами

Красиві, доглянуті та акуратні брови – це частина образу, яка здатна довершити вашу привабливість, стати тим штрихом, який робить вас досконалою. За допомогою спеціальної косметики зможете зробити навіть дуже неслухняні волоски м’якими, шовковистими, навіть відростити, а також зафіксувати в правильному положенні. Звісно, секрет успіху в виборі правильних засобів. Саме такими є косметика відомого американського бренду Revitalash.

Revitalash: успішний старт та сталий розвиток

Дуже багато речей у світі починається з любові, історія створення бренду Revitalash – не виключення. В 2006 році косметичний світ спостерігав старт компанії, яка сьогодні є однією з найпопулярніших в своєму сегменті. Власника Revitalash до створення косметики для брів підштовхнуло бажання допомогти своїй дружині, її вії стали рідшати після лікування від онкологічної хвороби. Для того, щоб допомогти коханій доктор Брінкехофф розробив спеціальну сироватку.

Як вже сьогодні зрозуміло, засіб мав успіх не лише у коханої, але і у інших користувачок. Це надихнуло і світ побачив цілу лінійку продукції для вій, брів, волосся. На сьогодні це вже 7 унікальних розробок. Які продаються протягом понад 15 років в десятках країн світу.

Особливості унікальної косметики Revitalash

Який би засіб з лінійки не обрали гель для брів, мус для зміцнення, міцелярну воду чи щось інше ви точно відчуєте переваги, що їх мають ці косметичні засоби. Серед ключових такі:

  • доведена ефективність. За дуже короткий час косметика бренду відновлює здоров’я та красу брів, вій, волосся. Прискорюється їх ріст, вони стають сильнішими. Такий результат вдається досягти за рахунок складу, в якому унікальна комбінація компонентів. Вони діють на волосинки зсередини, наповнюють їх корисними речовинами. Косметика Revitalash дійсно працює;
  • запатентована ексклюзивна формула BioPeptinComplex, вона немає аналогів. Розроблена командою вчених на чолі з самим доктором Брінкенхоффом;
  • натуральний склад, без гормонів. Всі засоби – це на 100% натуральний склад, в ньому абсолютно немає гормонів. Саме тому, після того, як отримаєте бажаний результат можна в будь-який момент припинити використання засобу, не турбуючись про прояв ефекту відміни. Також в складі присутні антибактеріальні компоненти, які дають можливість користуватись косметикою навіть якщо у вас підвищена чутливість очей.

В складі косметичних засобів дійсно максимально корисні елементи. Наприклад, біотин захищає вії та брови від ламкості, робить їх рівніше, м’якше. Цей компонент показав ефективність від випадіння волосся. Є в косметиці екстракт листя зеленого чаю, який попереджає старінні клітин та екстракт японської серції – він захищає клітини та покращує ріст волосся. Також можна помітити такі компоненти, як женьшень, плоди карликової пальми, нагідки, протеїни пшениці. Все це додає здоров’я, живить та робить ваші брови та вії дійсно красивими та доглянутими.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook