ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконала ремонті роботи у Шевченківському районі

Нещодавно технічний персонал Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» виконав ремонтні роботи по заміні застарілої ділянки газопроводу-вводу житлового багатоквартирного будинку у центральній частині Дніпра. Завдяки цьому вдалося забезпечити надійну та безаварійну експлуатацію будинкових газових мереж для мешканців близько 50 квартир. Весь комплекс ремонтно-відновлювальних робіт був виконаний впродовж одного дня. 

В умовах війни фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» продовжують систематично виконувати роботи з модернізації газових мереж. Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» дякує кожному клієнту, який продовжує вчасно сплачувати за розподіл газу. 

Зараз ваша оплата – це гарантія стабільності функціонування критичної інфраструктури України. За ці кошти забезпечується функціонування аварійно-диспетчерської служби «104», фінансуються відновлювальні роботи, закупається обладнання для ремонту мереж, оплачуються податки та праця газовиків.

Сплатити за доставку газу можна швидко та зручно через «особистий кабінет» ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ» за посиланням:

https://my.grmu.com.ua/

Окрім цього, в якості альтернативи можна використовувати онлайн-банкінги Приват-24, Ощад-24, а також термінали Easy Pay, у будь-якому відділенні банку чи Укрпошти.

Мешканцям Дніпра та ряду населених пунктів Дніпровського району необхідно здійснювати розрахунки за розподіл газу за реквізитами Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»

код ЄДРПОУ 45087207

п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

(для побутових споживачів)

п/р UA513054820000026038300034216 в АТ «Ощадбанк»

(для споживачів, що не є побутовими)

Зверніть увагу!

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook