ГоловнаCуспільство

Повне оновлення: в амбулаторії Дніпра добігає кінця поточний ремонт цілого поверху

У Дніпрі у міській амбулаторії триває поточний ремонт четвертого поверху. Оновлюють стіни, стелю та підлогу. Також замінять двері, вікна та електрику. А ще модернізують сантехніку, системи водо- та теплопостачання.

«Ремонт розпочався у вересні, закінчити плануємо до кінця року. Усі роботи відбуваються відповідно до державних будівельних норм. У нашому закладі обслуговуються більше ніж 15 тис. містян. На випадок довготривалих вимкнень світла є 2 дизельних генератори потужністю 22 кіловати та 6,5 кіловати», – поділився Андрій, лікар.

Аби перевірити хід виконання робіт, до медзакладу з інспекцією приїхала чергова по місту Олександра Бодня. У рамах чергування вона оглянула і укриття, ремонт в якому заплановано на наступний рік.

«Укриття амбулаторії розраховано на 83 особи. Є запаси питної та технічної води. Наступного року у сховищі заплановано ремонт. Укриття відкрито цілодобово, під охороною. У самому закладі є запас лікарських засобів для хворих серцево-судинними захворюваннями. Є запас жарознижувальних, протизапальних, протизастудних ліків і знеболювальних препаратів для лікування онкологічних та паліативних пацієнтів», – зазначила заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення ДМР Олександра Бодня.

Усі медзаклади Дніпра мають запаси води та ліків у достатній кількості. Усі заклади первинного та вторинного рівня забезпечені системами безперебійного інтернету. У разі довготривалих відключень світла автономну роботу медзакладів Дніпра забезпечать 163 генератори.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook