ГоловнаCуспільство

Ліквідація негоди на Дніпропетровщині: енергетики ДТЕК відновили світло ще для 28,5 тисячі родин

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують усувати аварійні відключення світла, що сталися внаслідок негоди. За добу, 9 січня, відновили електропостачання ще для 28,5 тисячі родин. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло у кожну оселю областіповідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Обледеніння проводів, падіння дерев та сильний вітер призвели до тяжких аварій та обривів на лініях. Особливо постраждали Криворізькій та Нікопольський райони.

Енергетики працюють у посиленому режимі, щоб повернути світло в кожну домівку. За останню добу аварійним бригадам вдалося відновити роботу 102 ліній електропередач та 657 трансформаторних підстанцій. Світло повернули у домівки ще у 28,5 тисяч родин регіону.

Загалом за дві доби електропостачання відновили для 52 тисяч осель у 261 населеному пункті області, що були знеструмлені повністю або частково.

Станом на ранок 10 січня без електрики залишається ще 19,5 тисячі осель у 197 населених пунктах.

Ліквідаційні роботи продовжуються та триватимуть цілодобово, допоки всі клієнти не будуть зі світлом. 

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 
Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook