ГоловнаCуспільство

Збір коштів для порятунку онкохворих дітей: Допоможіть втілити мрії!

До Дня боротьби проти раку (4 лютого) та Міжнародного дня онкохворої дитини (15 лютого), центр «Дніпро-Плазма» запускає благодійну акцію для Регіонального медичного центру родинного здоров'я. Мета збору коштів - залучення необхідних фінансів для лікування малюків, які борються з онкологічними захворюваннями. Пацієнти центру потребують Вашої допомоги для придбання ліків з плазми крові, які допомагають відновлюватися після тяжкої хвороби.

Щоб долучитися до цієї благодійної місії необхідно: 

  • з 19 січня по 15 лютого здати плазму у центрі «Дніпро-Плазма» (проспект Богдана Хмельницького, 17) 
  • кошти за донацію спрямувати на проєкт «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» 

«Ваша підтримка зараз необхідна дітям, які борються за можливість радіти новому дню, які мріють про звичайні дитячі забавки, про спілкування з однолітками та життя сповнене веселощів, пригод та казкових вражень. Допоможіть втілити їхні мрії. Зробіть донат для їхнього порятунку»,- закликають у прес-службі центру «Дніпро-Плазма».

Лише завдяки донорам-благодійникам у 2023 році медичний центр отримав ліки з плазми крові на 170 тисяч гривень. Станьте частиною цієї благородної справи!

Донорами можуть бути усі охочі:

  • вік від 18 років;
  • вага 50+ кг;
  • задовільний стан здоров’я.

Якщо ви маєте питання про підготовку до донації, детальні відповіді можна знайти за посиланням https://biopharmaplasma.ua/news/yak-pidgotuvatis-do-donaciji-plazmi-krovi

Зареєструватись на донацію можна тут.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook