ГоловнаCуспільство

Спеціалісти Дніпропетровської філії «Газмережі» провели урок безпеки для школярів смт Царичанка (ФОТО)

Вчора учні 6-го класу Царичанського ліцею побували на захопливому і корисному уроці безпеки від газовиків. Фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» завітали у гості до школярів, аби вкотре нагадати правила безпечного використання газу у побуті.
Сертифікований тренер газорозподільної компанії області, Сергій Волокітін, провів міні-лекцію, де розказав дітлахам, як користуватися газовими приладами, як виявити витік газу, що робити у випадку аварійної ситуації і куди телефонувати, щоб отримати фахову допомогу. Аби закріпити інформацію, учні взяли участь у вікторині, а найактивніші отримали брендовані подарунки від Дніпропетровської філії «Газмережі». 
Після теоретичної частини діти вийшли на шкільне подвір’я, де на них чекав майстер-клас з надягання засобів індивідуального захисту. Кожен спробував самостійно одягнути протигаз, а потім й посидіти всередині машини АДС, яка щодня виїжджає на екстрені виклики споживачів. 
Діти залишились задоволені від зустрічі, а працівники Дніпропетровської філії «Газмережі» раді, що їм вкотре вдалося нагадати про власну безпеку та застерегти наймолодших споживачів від серйозних наслідків, які можуть трапитися при неправильній експлуатації газового устаткування у власних домівках.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook