ГоловнаCуспільство

Квартири – зі світлом (де це можливо), тим часом триває експертиза інженерних конструкцій: роботи після пожежі у будинку по вул. Єфремова у Дніпрі

У  Дніпрі сталася масштабна пожежа у 5-поверховому будинку за адресою: вул. Єфремова, 2-А. Там горів дах. Нині на місці проводять експертизу інженерних конструкцій постраждалих елементів дому. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«На базі висновків цієї експертизи ми зробимо проєктну документацію та почнемо відновлювати будинок. Причини загоряння шукає експертна група. Цей дах ми ремонтували у 2018 році і відтоді жодної пожежі там не було зафіксовано.  Ще додам: покрівля була зроблена за всіма нормативами та згідно з проєктом. Тож після того, як комісія відпрацює, ми вже дізнаємось чому загорівся дах. Зазначу, що у 34 квартири вже повернули світло. А щодо 17 осель — поки це неможливо з питань безпеки. Адже після гасіння вогню квартири поки залиті водою. Як буде можливість – їм одразу нададуть світло», — прокоментував директор департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Сергій Файфер. 

Щодо відновлення опалення. Це питання на розгляді, бо у будинку через масштабну пожежу вигоріли всі теплові комунікації.  Їх відновлення потребуватиме часу. Але   зроблять це тільки після того, як відремонтують дах.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook