ГоловнаCуспільство

Визначили кращих з футзалу і черліденгу: У Кам’янському провели фінал III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

Атмосфера спортивного свята. Кубки, медалі, дипломи учасника. Церемонія нагородження, п’єдестали пошани. У Кам’янському районі провели фінал III етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Визначили кращих з футзалу і черліденгу. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Шкільні збірні продовжують змагатися. Райони визначаються із чемпіонами. Проводяться турніри із баскетболу, волейболу, футзалу, черліденгу, спортивного орієнтування. Вже зовсім скоро стартує обласний етап. Чекаємо учасників з усіх куточків Дніпропетровщини. Вболіватимемо за кожного», – наголосив очільник регіону Сергій Лисак. 

Команди з’їхались з різних громад Кам’янського району.

Підтримав дітей талісман проєкту – стрімкий яструб.

«Усі діти, які долучилися до шкільних ліг – вже переможці. Вони подолали непростий шлях, аби проходити до наступних турів. Я щиро рада вітати чемпіонів і призерів Кам’янського району. Неймовірні хлопці та дівчата», – додала заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. 

Серед переможців – команда «Юніор» з П’ятихаток.

Показали справжній бойовий дух. Хоч і суперник виявився «міцним горішком». За словами тренера, кожен гравець знав, що йому робити на полі. Хлопці навіть напрацювали свій футбольний стиль – на контратаках.

Капітан збірної чемпіонів – Іван. Він – на позиції нападників. Забив одразу чотири голи. Крім футболу займається ще й боксом.

«Задоволений виступом. Діяли злагоджено, як один. І ось, кубок наш. Тепер налаштовуємося на подальшу боротьбу», – розповів Іван.

Змагалися й команди черлідерок одного з ліцеїв Кам’янського, Лихівської та Затишнянської громад.

«Бачите, які ми дружні? Дуже старалися гарно виступити. Сформували колектив і розпочали тренування, коли стартував проєкт. Готувалися під керівництвом тренерів. Пройшли шкільний і територіальний етапи. І ось тепер – срібні призерки III туру», – сказала лідерка затишнянськоїкаманди Аліна.

Школярка каже, найголовніше – взаємодія. Виконувати рухи синхронно і граційно. Тоді все вийде. Наступного року дівчата запланували виступати на змаганнях з волейболу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook