ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія "Газмережі" провела інтерактивний урок газової безпеки для учнів Новомосковська (ФОТО)

Днями спеціалісти газорозподільної компанії області завітали до Новомосковської гімназії №4 та провели урок безпеки для учнів молодших класів. На заході розповіли цікаві факти про властивості газу, у чому його користь і небезпека.

Під час навчальної зустрічі школярі отримали знання про те, що можна і що категорично заборонено робити при користуванні газом вдома. Також газовики нагадали, як потрібно діяти у надзвичайних ситуаціях, коли відчули запах газу.

Перед літніми канікулами це особливо важлива інформація для дітей шкільного віку, адже малеча часто залишається вдома без нагляду дорослих, тому завжди мають знати правила, які можуть уберегти їх життя.

Особливий інтерес у школярів викликав майстер-клас з одягання засобів індивідуального захисту. Газовики пояснили, як вони застосовуються у роботі, а діти мали можливість не лише побачити їх, а й приміряти.

«Виїзні заходи допомагають нам краще донести інформацію до дітлахів. На уроці ми поєднуємо теорію і практику, тому малеча легко запам’ятовує отриманий матеріал, який надовго залишається в їхній пам’яті», - зазначив Сергій Волокітін, сертифікований тренер Дніпропетровської філії «Газмережі».

Для кращого засвоєння матеріалу діти отримали інформаційні пам’ятки, а найактивніші - брендовані подарунки.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook