ГоловнаCуспільство

Фахівці Дніпровської філії “Газмережі” зустрілись зі студентами ПДАБА

На початку тижня спеціалісти департаменту з персоналу Дніпровської філії “Газмережі” відвідали @Придніпровську державну академію будівництва та архітектури. Вони презентували роботу газорозподільної компанії студентам ІІ курсу @факультету цивільної інженерії та екології.

“Працевлаштування активної та вмотивованої молоді - це важливий етап розвитку будь-якого підприємства, - зазначає керівник групи навчання та розвитку персоналу Дніпровської філії “Газмережі” Лідія Зайченко. - Нам, як роботодавцю, такі заходи допомагають зрозумілою для молоді мовою розповідати про роботу у нашій компанії, отримувати зворотний зв'язок та популяризовувати професію газовика серед майбутніх фахівців”.

В ході спілкування з газовиками студенти дізнались про основні засади функціонування Дніпровської філії «Газмережі», специфіку виробничої діяльності, проведення сумісних проектів між студентами та працівниками компанії, реальні можливості розвитку персоналу, а також переваги та перспективи розпочати свій професійний шлях саме в газорозподільній галузі. На завершення зустрічі газовики провели невеличку вікторину серед студентів, а найуважніші слухачі отримали приємні подарунки. 

Дніпровська філія «Газмережі» дякує керівництву ПДАБА за організацію корисного освітнього заходу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook