ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі»: встигніть вчасно сплатити за послуги розподілу газу

Газорозподільна компанія області нагадує, що для своєчасної оплати за розподіл газу залишився один день. Адже згідно з умовами Типового договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП, сплачувати за послуги Оператора ГРМ необхідно до 20 числа місяця, в якому надаються послуги.

Дніпропетровська філія «Газмережі» радить клієнтам у таку спекотну погоду сплачувати за послуги, не виходячи з дому. Найкомфортніший та найшвидший спосіб здійснити платіж – оплата онлайн через особистий кабінет https://my.grmu.com.ua. Вже 58,5 тис. клієнтів є активними користувачами даного сервісу та насолоджуються його перевагами.

Якщо споживач використовує персональний комп'ютер для входу в особистий кабінет «Газмережі», кнопка «Оплатити» знаходиться у лівому верхньому куті. Через мобільну версію, опцію оплати необхідно шукати зверху посередині екрану. 

 Або можна скористатися одним із таких способів оплати: 

  • сервіси онлайн-платежів iPay.ua;    
  • інтернет-послуги «Ощад», «Приват24» та інших платіжних систем;
  • каси банків; 
  • відділення Укрпошти; 
  • термінали EasyPay.

Обов’язково вказуйте ПІБ власника, адресу газифікованого домоволодіння і номер особового рахунку клієнта Дніпропетровської філії «Газмережі» (починається на 0320).

Оплата клієнтів за розподіл газу - підтримка критичної інфраструктури Дніпропетровщини!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook