ГоловнаCуспільство

Чому у Дніпрі обмежено розподіл газу по вул. Січових Стрільців, 86?

З 8 по 12 липня 2024 року у багатоквартирному будинку по вул. Січових Стрільців, 86 фахівцями Дніпровської філії «Газмережі» виконувались заплановані ремонтні роботи на системі газопостачання.

Про виконання робіт та тимчасове обмеження розподілу газу мешканці будинку були заздалегідь попереджені через офіційний сайт ДФ «Газмережі», сторінку у Фейсбуці, а також місцеві ЗМІ. Додатково фахівці компанії розміщували відповідні оголошення на під’їздах або інформаційних дошках біля них.

Окремим листом про ремонтні роботи було проінформовано також управителя будинку за даною адресою.

Ремонтні роботи було завершено у встановлений термін, після чого технічним персоналом було розпочато процес підготовки до відновлення газопостачання.

Згідно до вимог пункту 7.17. Правил безпеки систем газопостачання усі об'єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресовуванню повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду та контрольного опресовування не допускається.

Зауважимо, що станом на 24.07.2024 року відсутній доступ для візуального огляду газових мереж та газових приладів до квартир:

№№ 11, 17, 18, 19, 34, 35, 40, 46, 56, 62, 67, 68, 75, 79 – всього 14 квартир.

Виходячи з вищенаведеного, газопостачання будинку буде відновлено після надання допуску слюсарям Дніпровської філії «Газмережі» до кожної із зазначених квартири.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook