ГоловнаCуспільство

Допоможи врятувати життя тяжкохворим землякам та виграй 10 000 гривень

Обласний центр заготівлі та переробки плазми “ДНІПРО-ПЛАЗМА” у серпні проводить для донорів безпрецедентний розіграш коштів. Щоб взяти у ньому участь, необхідно протягом місяця здати плазму крові. Після донації ви отримаєте компенсацію до 340 гривень* (*в залежності від обсягу зданої плазми) та візьмете участь у безпрограшній лотереї, де зможете виграти ще й грошову винагороду від 100 гривень до 10 000 гривень (номінал виграшу 100, 500, 1000, 2000 та 10 000 гр.).

А якщо ви знову завітаєте на донацію за 14 або 15 днів, – гарантовано отримаєте ще 100 гр.

Також продовжує діяти й акція “Приведи друга”. Залучайте до донорства своїх рідних, знайомих, які ніколи не здавали плазму крові у центрі “ДНІПРО-ПЛАЗМА”, або робили це рік тому, - отримуйте компенсацію 500 гривень. Головне,-  реєструйте друга щонайменше за добу до його донації та вкажіть той самий номер телефону, що він зазначить у плазмацентрі. Бути донором зараз не тільки благородно та почесно, а й вигідно.

https://biopharmaplasma.ua/akciya-privedi-druga 

Це значна допомога у порятунку тяжкохворих земляків, – запевняють співробітники центру. Бо з плазми крові створюють препарати, які зараз дуже необхідні пораненим захисникам, дітям та дорослим з діагнозом рак, недоношеним немовлятам, вагітним жінкам з резус-конфліктами, постраждалим у ДТП. Штучних замінників плазми крові не існує, тому без донорів виготовити ці важливі ліки неможливо.

Окрім грошової компенсації, бонусів, виграшів донори плазми отримують багато переваг:   

  • постійний контроль стану здоров’я (щоразу при візиті у центр - загальний аналіз крові,  на гепатит В, С, СНІД, група крові, консультація терапевта);   
  • профілактика інфарктів, інсультів, хвороб шкіри, загострення симптомів сезонних алергій;  

Тому поспішайте ставати донорами, рятувати життя, отримувати позитивні емоції та приємні виграші у центрі “ДНІПРО-ПЛАЗМА”.  Адреса пр. Богдана Хмельницького, 17 (1 поверх).

Як стати донором, дізнавайтесь за посиланням: https://biopharmaplasma.ua/stati-donorom-suuuper-prosto

З 12 серпня центр “ДНІПРО-ПЛАЗМА” працюватиме за новим графіком. Донатити плазму можна буде 6 днів поспіль.   

У будні з 8.00 до 15.00,   

у суботу – з 8.00 до 14.30.   

НЕДІЛЯ – ВИХІДНИЙ

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook