ГоловнаCуспільство

У Дніпровській філії “Газмережі” влаштували свято Першого дзвоника

Напередодні 1 вересня активісти Молодіжного об’єднання компанії в рамках проекту “Дитячі мрії” влаштували справжнє свято для майбутніх першачків та дітей мобілізованих співробітників. Захід відбувся за підтримки керівництва Дніпровської філії “Газмережі” та профспілкової організації.

Для дітей своїх колег газовики підготували кілька творчих майстер-класів, а також рухливі ігри та запальну музичну програму. У розпал свята до дітлахів завітав особливий гість - великий пухнастий ведмідь, який подарував незабутні емоції дітлахам та дорослим.

Крім того, представники Молодіжного руху провели для всіх присутніх майстер-клас з виготовлення солодощів без випічки. Маленькі кухарі власноруч виготовляли цукерки та тістечка для себе, а також зробили великий торт для любих батьків.

“Не ставлячи життя на паузу, ми продовжуємо підтримувати чудові традиції нашої компанії, - розповідає очільниця Молодіжного руху Олена Агеєва. - Вже не вперше ми збираємо майбутніх першокласників перед святом Першого дзвоника для того, щоб привітати їх та зарядити позитивом в останні літні дні”.

Дякуємо нашим військовим за можливість жити, працювати та ростити дітей у вільній та незалежній Україні!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook