ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині 12 підприємців отримали мікрогранти за програмою «Власна справа»

На Дніпропетровщині 12 підприємців отримали мікрогранти за програмою «Власна справа»

Підприємці із Дніпра отримали нові можливості для розвитку бізнесу. Планується розширення виробництва одягу, відкриття нового салону краси та запуск курсів англійської мови для дітей. Бізнесмени з Кривого Рогу розвивають сферу доставки, сортування вторсировини та виробництво кондитерських виробів.

Державний центр зайнятості оголосив нових переможців урядової програми «Власна справа», які подавали заявки на отримання мікрогрантів у період з 29 липня по 11 серпня 2024 року. Позитивні рішення були прийняті для 12 підприємців із Дніпропетровської області.

Завдяки мікрогрантам бізнеси отримають нові можливості для розвитку. У Дніпрі підприємці планують виробництво тактичного та спортивного одягу, запуск власного бренду одягу та виготовлення напівфабрикатів. Також у місті відкриється новий салон краси, розшириться асортимент кав'ярень, розвиватиметься робота хімчисток. Для дітей будуть доступні курси англійської мови та репетиторські послуги.

«У Кривому Розі підприємці розширять власну справу з виробництва кондитерських виробів, з сортування та продажу вторсировини, з доставки готових страв на дім та офіс. Запрацює фітнес-зал для проведення групових занять», - зазначили у обласному центрі зайнятості.

Загалом, з початку 2024 року вже 259 переможців програми отримали фінансування на понад 61 млн грн, створивши 520 нових робочих місць. Серед них – 24 внутрішньо переміщені особи (ВПО).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook