ГоловнаCуспільство

Газорозподільна компанія Дніпропетровщини провела урок безпеки для учнів Покровської гімназії №4 (ФОТО)

Дніпропетровська філія «Газмережі» регулярно здійснює виїзні заходи газової безпеки для дітей молодших та середніх класів по всій області. З початку 2024 року фахівці компанії зустрілися з понад півтисячі учнями гімназій та ліцеїв регіону і нагадали їм правила користування газом у побуті.

Днями газовики Дніпропетровської філії «Газмережі» завітали до учнів КЗ “Гімназія №4 Покровської міської ради Дніпропетровської області”, щоб провести уроки газової безпеки. Дітям розповіли про важливість дотримання правил безпечного користування газом, показали, як правильно використовувати засоби індивідуального захисту та продемонстрували обладнання для усунення витоків газу.

«Уроки безпеки ми проводимо в ігровій формі, що дозволяє дітям краще засвоїти матеріал. Цього разу ми підготували "газовий кросворд", вікторину та інтерактивні ігри», – зазначив Сергій Волокітін, сертифікований тренер компанії. 

Практика на уроці включала майстер-клас із одягання засобів індивідуального захисту. Спочатку фахівці показали, як це робити, а потім кожен учень мав можливість спробувати самостійно приміряти спецзасоби. Ця частина заняття викликала у дітей особливе захоплення і лишила незабутні враження.

Дітлахи отримали інформаційні пам'ятки з правилами безпеки, а найактивніші учні були нагороджені брендованими подарунками від Дніпропетровської філії «Газмережі».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook