ГоловнаНадзвичайні події

За добу на території Дніпропетровської області було виявлено 5 осіб, які могли погрожувати національній безпеці України

Поліція Дніпропетровщини продовжує перевіряти осіб, які можуть загрожувати національній безпеці України. За минулу добу в регіоні виявлено п’ять підозрілих громадян. Про це повідомляє прес-служба поліції України у Дніпропетровській області.

«У м. Новомосковську затримані двоє мешканців Київської області, які вели проросійську переписку та висловлювалися на підтримку військовим діям рф.

 У м. Кривий Ріг виявлено чоловіка, який поширював російську пропаганду, а у м. Павлоград – жінку, яка переписувалася з військовими незаконних збройних формувань так званої ДНР.

 Ще одного прихильника «руського міру» затримав поліцейський офіцер громади Підгородненської ОТГ на блокпосту. Мешканець смт. Царичанка, уродженець рф, став заперечувати факт війни та російської агресії. Під час додаткової перевірки у нього виявили картки російський банків та сім-картки російських операторів, а також підозріле листування та бланки, які необхідно заповнювати для проведення юридичних дій на території так званої ДНР»,- йдеться у повідомленні.

 Всіх затриманих передали для перевірки працівникам Служби безпеки України.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook