ГоловнаНадзвичайні події

Витік палива та загроза займання: у Дніпровському районі зіткнулися два автомобілі

Сьогодні близько другої дня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась за межами селища Братське Новоолександрівської селищної територіальної громади Дніпровського району, стався витік паливно-мастильних матеріалів та існує загроза виникненню займання. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «ІЖ» та позашляховика «Audi», який в результаті зіткнення перевернувся на бік. Водії самостійно покинули пошкоджені транспортні засоби до прибуття надзвичайників та після огляду працівниками екстреної медичної допомоги відмовились від госпіталізації.

Рятувальники здійснили відключення елементів живлення для запобігання виникнення займання, змили розлиті паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини, перекрили газобалонне обладнання та за допомогою лебідки від пожежного автомобіля поставили перевернутий позашляховик на колеса.

До надання допомоги залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook