ГоловнаНадзвичайні події

У Павлограді нетверезий водій хотів дати хабар патрульним

У Павлограді за спробу підкупу правоохоронця затримали 20-річного чоловіка. Підозрюваний намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Павлоградського районного відділу поліції

26 вересня під час патрулювання міста Павлоград інспектори відділу реагування патрульної поліції по вулиці Успенській вивили у водія ВАЗ ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1,38 проміле алкоголю в крові водія. За уникнення адміністративної відповідальності 20-річний водій запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці відразу повідомили чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди.

«Наступного дня водій автомобіля знову прийшов до відділку поліції та у службовому кабінеті поліцейського залишив папку з документами і грошима, у сумі 5 тисяч гривень за приховування існування адміністративного протоколу. Правоохоронці задокументували факт надання неправомірної вигоди службовій особі»,- йдеться у повідомленні.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook