ГоловнаНадзвичайні події

У Павлограді поліцейські виявили двох місцевих жителів з підробленими документами

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції виявили водіїв з підробленими водійськими посвідченнями. Про це повідомляють у відділі комунікацій поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Павлоградського районного відділу поліції.

18 січня під час патрулювання по вулиці Лінійній вони помітили автомобіль «ВАЗ», водій якого створив аварійну ситуацію. За кермом автівки перебував 35-річний житель Павлограда. Під час перевірки документів поліцейські виявили, що посвідчення водія має ознаки підробки. Керманич зізнався, що документ придбав через Інтернет. Для документування правопорушення на місце прибула слідчо-оперативна група Павлоградського районного відділу поліції.

Того ж дня на блокпосту у Павлоградському районі для перевірки документів поліцейські зупинили автомобіль «ЗАЗ». 23-річний керманич надав посвідчення водія з явними ознаками підробки. Посвідчення вилучили та направили на експертизу.

«За фактом підробки документів розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство»,- йдеться у повідомленні.

За використання підроблених документів водіям загрожує покарання – від штрафу до обмеження волі на строк до двох років.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook