ГоловнаНадзвичайні події

У Жовтих Водах загорілася квартира багатоповерхівки: є постраждалі

9 травня о 14:09 надійшло тривожне повідомлення до Служби порятунку «101» про загоряння у одній з квартир багатоповерхового будинку на вулиці 8 Березня в місті Жовті Води, що знаходиться у Кам'янському районі. На місце події були направлені місцеві рятувальники. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа спалахнула в квартирі, що розташована на четвертому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Жителі встигли вчасно покинути задимлене житло до прибуття пожежно-рятувальних служб.

Медичний персонал негайно оглянув постраждалих осіб, які зазнали отруєння продуктами горіння. Чоловіка, 1931 року народження, та жінку, 1939 року народження, було направлено до лікувального закладу для надання необхідної допомоги.

«Пожежу було локалізовано о 14:22 та повністю ліквідовано о 14:42. Вогнем пошкоджено домашнє майно в кімнаті квартири на площі 3 кв.м.»,- йдеться у повідомленні.

Для гасіння пожежі було залучено 9 осіб особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки з Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook