ГоловнаНадзвичайні події

У Дніпрі вночі спалахнув житловий будинок (ФОТО)

17-го травня о 02:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання житлового будинку, розташованого на вулиці Балхаська Амур-Нижньодніпровського району міста Дніпро. За вказаною адресою було направлено вогнеборців міста у складі двох пожежно-рятувальних відділень. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що вогнем охоплено майже по всій площі одноповерховий будинок, а також полум’я перекинулося на неподалік розташовану сусідську літню кухню. Керівником гасіння пожежі було прийнято рішення про залучення ще одного пожежно-рятувального відділення.

«Вогнем знищено дах та конструкції приватного будинку на площі 70 кв. м. та пошкоджено дах будівлі літньої кухні на площі 5 кв. м. Полум’я локалізовано о 03:15 та ліквідовано о 04:06. Загиблих та травмованих немає»,- йдеться у повідомленні.

До гасіння пожежі залучено 14 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook