ГоловнаПолітика

Украинки мира - за мир и независимость Украины, - Анна Герман

 Украинки мира - за мир и независимость Украины, - Анна Герман

 

Народный депутат, член парламентской фракции ПАРТИИ РЕГИОНОВ Анна Герман с трибуны Верховной Рады в среду, 23 июля, зачитала текст обращения к лидерам стран-гарантов безопасности и независимости Украины с тем, чтобы они сделали все для восстановления мира в нашем государстве. Политик призвала каждую украинку, независимо от того, в каком государстве она проживает, поставить свою подпись под обращением и подать убедительный голос за мир и независимость Украины.

Текст обращения (подается на языке оригинала):

«Ми, українки світу, на рідній землі і на всіх континентах суші розпочали міжнародну акцію матерів, сестер, дочок, дружин «Українки світу – за мир і незалежність України!».

Ми звертаємося до лідерів країн-гарантів безпеки і незалежності України зробити все для відновлення миру в нашій Вітчизні. Ми виступаємо за негайне припинення вогню, кровопролиття, агресії і вимагаємо розпочати мирне врегулювання.

Ми звертаємося до президентів усіх держав-гарантів безпеки і територіальної цілісності України, і особливо – до президента Російської Федерації Володимира Путіна, зупинити агресію, докласти усіх зусиль для мирного врегулювання в Україні.

Ми підкреслюємо, що не допустимо подальшої ескалації конфлікту в Україні, подальших провокацій проти нашої держави, загибелі воїнів – наших синів, чоловіків, братів і рідних.

Українки всього світу кажуть рішуче «Ні!» будь-яким проявам сепаратизму, тероризму і агресії проти України.

Ми закликаємо кожну українку, незалежно від того, в якій державі вона проживає, поставити свій підпис під цим зверненням і подати переконливий голос за мир і незалежність України.

Мільйони підписів під цим зверненням стануть ще одним переконливим аргументом для сильних світу цього, будуть яскравим виразом волі матерів, сестер, дружин, дочок усього світу за мир в Україні».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook