ГоловнаCуспільство

У Слобожанській громаді відкрили два нові корпуси початкової школи

У Слобожанській громаді відкрили два нові корпуси початкової школи

У Слобожанському відкрили два нові корпуси початкової школи №2. Їх побудували «з нуля» коштом обласного та місцевого бюджетів. У будівлях розмістили їдальню, спортивну та актову зали, бібліотеку та навчальні кабінети.

Про це повідомила заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ірина Грицай.

«У центрі Слобожанської громади завершилося масштабне будівництво. Повністю готові два новенькі корпуси, які зводили для початкової школи. Тож вже 1 вересня сучасний, комфортний та просторий навчальний заклад відчинить двері для сотень дітлахів», - сказала заступниця голови Дніпропетровської ОДА Ірина Грицай.

Два нові корпуси звели поряд із основним приміщенням Слобожанської початкової школи №2. У 2-поверховій новобудові обладнали простору їдальню, кухню, 5 навчальних кабінетів. А ще – кабінети психолога, соціального педагога та 2 лінгафонні класи.

У 3-поверховій будівлі поряд – актову та спортивну зали. А ще – бібліотеку із великим книгосховищем та мультимедійним центром. Із основним корпусом новобудови з’єднані критим переходом.

«Давно мріяли про розширення школи. Адже корпус початкової школи – це колишній дитсадок. Там зовсім не вистачало місця – класи маленькі та затісні, немає актової та спортивної зали, а до їдальні завжди доводилося водити дітей через дорогу, до будівлі старшої школи. Більше 20 років мріяли, аби усе це знаходилося поряд з основним корпусом, на одній території, – розповіла директорка Слобожанської школи Валентина Полупанова. – Якраз напередодні нового навчального року ця мрія справдилася».

У Слобожанській початковій школі №2 – понад 850 учнів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook