ГоловнаCуспільство

У Дніпропетровській області реконструюють 26 шкіл, 8 з яких вже повністю готові

У Дніпропетровській області реконструюють 26 шкіл, 8 з яких вже повністю готові

Цього року в області реконструюють 26 шкіл, з них 8 закладів освіти готові на 100%: у Слобожанському, Синельниковому, Ганнівці Верхньодніпровського району, Межовій, Магдалинівці, Апостоловому, Іларіоновому, с. Карпівка Широківського району.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської облради

Ще 12 навчальних закладів із загального списку реконструкцій – на фінішній прямій, їх готовність майже 95%: у Волосському, Покровському, Томаківці, Чаплинці, Перещепиному, Васильківці, три школи в Дніпрі, Кам’янському, с. Лихівка П’тихатського району, Царичанці.

Тут роботи будуть закінчені найближчим часом. Інші об’єкти за планом здадуть в експлуатацію до кінця 2020 року.Загалом з обласного бюджету на ці реконструкції було виділено близько півмільярда гривеньОсновні роботи, що були виконані в цих школах: утеплені та оздоблені фасади, відремонтовані покрівлі, замінені труби, встановлені нові вікна, створені нові системи опалення, внутрішнє оздоблення. Територію також перевтілюють, будують спортивні майданчики, влаштовують газони, висаджують рослини. Закуплені нові меблі. Деякі школи були відтворені майже з нуля.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook