ГоловнаCуспільство

За 2 дні більще 4 тисяч батьків новонароджених отримали картку "пакунок малюка"

За 2 дні більще 4 тисяч батьків новонароджених отримали картку "пакунок малюка"

За 2 дні більше 4 тисяч батьків новонароджених отримали спеціальну соціальну картку для виплат одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка”.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства соц політики України.

АТ ,,Комерційний банк ,,ПриватБанк” з 1 вересня 2020 року розпочав видачу соціальної карти для виплат ,,Пакунок малюка”.

Нагадаємо, що соціальну карту для виплат ,,Пакунок малюка” можливо відкрити протягом року з дати народження дитини, використати кошти - протягом року з моменту їх зарахування на картку шляхом придбання дитячих товарів (засоби догляду за дітьми та дитячі засоби гігієни: підгузки, серветки; дитячий одяг та взуття; дитяче харчування; дитячий посуд; дитячі іграшки; текстиль для дітей, у тому числі рушники, ковдри) і товарів для породіллі (прокладки для лактації; прокладки післяпологові) у закладах торгівлі, які уклали з Мінсоцполітики публічний договір.

Міністерство соціальної політики запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини долучитись до реалізації проекту за посиланням: https://www.msp.gov.ua/content/pakunok-malyuka.html 

Пілотний проект запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 ,,Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюкаˮ.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook