ГоловнаCуспільство

Реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи у Тернівці планують завершити у 2021 році

Реконструкцію дитячо-юнацької спортивної школи у Тернівці планують завершити у 2021 році

Юні спортсмени Тернівки тренуватимуться в сучасних умовах. Дніпропетровська ОДА реконструює місцеву дитячо-юнацьку спортивну школу. Нині коригують проєкт, втілити його планують вже у 2021 році.

Про це повідомили в департаменті капітального будівництва Дніпропетровської ОДА.

«Нині реконструкція ДЮСШ «Тепм» у Тернівці виконана наполовину – підрядники замінили вікна та двері, майже завершили облаштовувати покрівлю, почали ремонт усередині будівлі, – розповіли у департаменті капітального будівництва Дніпропетровської ОДА. – Наразі триває коригування проєкту на продовження робіт. Завершити усі проєктні та тендерні процедури плануємо до кінця цього року. Та подаватимемо пропозиції для внесення об’єкту до бюджету 2021-го».

За проєктом, будівлю дитячо-юнацької спортивної школи планують утеплити, замінити підлогу, ліквідувати тріщини. Зроблять роздягальні й душові. Для відвідувачів з інвалідністю облаштувати пандуси.

У ДЮСШ «Темп» працюють спортивні секції з волейболу, гандболу, футболу, настільного тенісу та боксу. Після завершення робіт там зможуть тренуватися 85 дітей на день.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook