ГоловнаCуспільство

Дніпрогаз оперативно відновив розподіл газу мешканцям 200 квартир Чечелівського району

Дніпрогаз оперативно відновив розподіл газу мешканцям 200 квартир Чечелівського району

Внаслідок неузгодженого проведення земляних робіт будівельною компанією було пошкоджено підземний газопровід середнього тиску. Через недбалі дії будівельників без газу залишились мешканці 200 квартир житлового будинку у Чечелівському районі. Про це повідомили в прес-службі «Дніпрогаз». 

Під час виконання земляних робіт по вул. Титова робітниками будівельно-монтажної організації було пошкоджено підземний розподільний газопровід середнього тиску. З метою локалізації аварійної ситуації бригада аварійної служби «104» обмежила розподіл газу для мешканців 200 квартир житлового будинку у Чечелівському районі. Ремонтні роботи на пошкодженій ділянці газопроводу спеціалісти АТ «Дніпрогаз» виконали у найкоротші строки, що дозволило оперативно відновити розподіл газу для клієнтів компанії. 

Звертаємо увагу, що згідно до вимог Кодексу газорозподільних систем компанії, яка спричинила пошкодження газових мереж, доведеться компенсувати завдані збитки і сплатити за ремонтні роботи та послуги з припинення/відновлення газопостачання споживачам.

Нагадуємо, що проведення земляних робіт у охоронних зонах газопроводів вимагає попереднього погодження з Оператором ГРМ та дотримання правил їх проведення.

З повним переліком правил проведення робіт в межах охоронних зон газопроводів можна ознайомитись у главі 4 розділу ІІІ Кодексу газорозподільних систем.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook