ГоловнаCуспільство

Інспектори «Муніципальної варти» виявили торговельні павільйони, де нелегально продавали алкоголь

Цього тижня під час рейдів інспектори Муніципальної варти виявили порушення правил торгівлі алкогольними напоями в торговельних павільйонах на  Донецькому шосе, 122К,  вул. Ширшова, 5, в кафетерії «Міраж» (пров. Юннатів, 5). Тут у роздріб продавали алкоголь без марок акцизного податку. 

Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Інспектори Муніципальної варти викликали на місце правопорушення працівників Національної поліції, які задокументували цей факт та вилучили 20 л сурогатної горілки та 1 л сурогатного коньяку.

Також працівники Муніципальної варти виявили факт роздрібного продажу алкогольних напоїв з рук у торговому павільйоні на ринку «Видний», що за адресою  Донецьке шосе, 122К. Це порушення п.10 ч.1 ст. 15-3 ЗУ «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального». Викликаний на місце дільничний офіцер АНД відділу поліції задокументував правопорушення та вилучив спиртні напої в кількості 20 л горілки, 3 л коньяку, 12 л пива, 3 л слабоалкогольних напоїв.

На продавців зазначених закладів були складені адміністративні протоколи за ознаками ст.156 КУпАП.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook