ГоловнаCуспільство

7 місяців карантину в ДТЕК Дніпровські електромережі: нові онлайн-сервіси для клієнтів та 1 мільйон виконаних заявок

ДТЕК Дніпровські електромережі активно розвиває дистанційні канали обслуговування та нові онлайн-сервіси для ефективної та безпечної комунікації з клієнтами в умовах пандемії.  З початку карантину* фахівці компанії прийняли та обробили понад 30 тисяч заявок через сайт, особисті кабінети та месенджери, 42,5 тисячі зверненьу Facebook та 32,5 тисячі електронних листів. Спеціалісти кол-центру отримали майже 846 тисяч дзвінків. Про це повідомили в прес-службі компанії.

ДТЕК Дніпровські електромережі діє в інтересах України та піклується про здоров'я своїх клієнтів та співробітників, тому створює зручні та безпечні умови їх взаємодії у період карантину. Для зручності клієнтів  більшість послуг компанія перевела в онлайн. Це значно спрощує для них спілкування з компанією та допомагає отримати послуги не виходячи з дому. З 17  березня по 1 листопада 2020 року фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі обробили понад 1 мільйон заявок клієнтів, 90% – через дистанційні канали зв’язку: 112 тисяч – звернення через Центри обслуговування та  понад 950 тисяч –  через сайт, месенджери, соцмережі та кол-центр.

 Маючи на меті бути ближчою і зручнішою для клієнта, в період карантинну компанія впровадила нові онлайн-сервіси:

  • Онлайн-замовлення робіт із лічильниками (всі типи робіт, в тому числі перевірку та встановлення, можна замовити через сайт компанії)
  • Укладення договорів на розподіл електроенергії онлайн

«Ми активно розвиваємо нові сервіси, зокрема, під час карантину концентрували зусилля на дистанційних послугах, щоб забезпечити комфорт та безпеку нашим клієнтам. Як результат, наш сайт став популярним сервісом. Щомісяця його відвідують від 30 до 50 тисяч людей, які з його допомогою подають заявки на зміну приладів обліку, укладення договорів, повідомляють про аварії та замовляють нові приєднання до мережі. Наприклад, пік відвідувань прийшовся на жовтень – 61 тисяча унікальних користувачів», – зазначила керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі Олена Лабога.

Крім інших зручних сервісів, на сайті компанії працює розділ «Планові і аварійні відключення», де можна дізнатися про усі відключення в мережі, які пов’язані з проведенням планових ремонтних робіт або технічного обслуговування. Для зручності – інтерактивна карта й пошук за адресою. Це дає можливість клієнтам підготуватися та уникнути незручностей під час планових знеструмлень.

Також клієнти активно використовують інші дистанційні канали, через які  передають покази лічильника, роблять заявки на підключення, повідомляють про аварійні ситуації, звертаються з питаннями щодо приладів обліку тощо. Зробити це можна будь-яким зручним способом:

∙          через Особистий кабінет клієнта на сайті компанії;

∙          у Facebook;

∙          за телефонами кол-центру +38(056/066/067) 790-99-00 (кнопка «2» - для автоматичної передачі показів);

Усі заявки потрапляють до фахівців компанії, які у режимі 24/7 опрацьовують кожне звернення від клієнтів.

*ДТЕК Дніпровські електромережі із 17 березня 2020 р. перейшов на дистанційне обслуговування клієнтів

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook