ГоловнаCуспільство

У Дніпрі електроавтомобілісти можуть зарядити авто за 20 хвилин на зарядці YASNO E-mobility

Перша у Дніпрі швидкісна зарядна станція YASNOE-mobilityвстановлена на території паркінгу ТРЦ «Караван» (вул. Нижньодніпровська, 17). Загалом мережа YASNOE-mobility налічує вже 28 зарядних станцій для електрокарів у Києві, Дніпрі, Харкові та на трасах у напрямках Одеси, Львова та Полтави. У розвиток мережі зарядок YASNOза 3 роки інвестував 34,2 млн грн. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Зарядна станція має потужність 50 кВт, що дозволяє підживити електрокар до 80% за 20 хвилин. Станція здатна забезпечити одночасну зарядку двох електромобілів через порти 50 кВт постійного та 22 кВт змінного струму. Знайти зарядку на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному додатку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка у даний час та умови паркування біля неї, переглянути історію зарядних сесій та запустити процес заряджання, навіть не знаходячись біля станції.

«Кількість електромобілів за останній рік у Дніпропетровській області збільшилася на 32% до майже 2,5 тисяч автівок. YASNO як постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та електромобільності робить свій внесок у розвиток зарядної інфраструктури для екологічного транспорту. Встановлення першої у Дніпрі швидкої зарядної станції YASNO E-mobility дозволить суттєво економити час власників електрокарів. Водію буде зручно приїхати до торговельного центру і займатися шопінгом або випити кави, поки його авто заряджається. За 20 хвилин можна поповнити запас ходу на 125-140 км пробігу (в залежності від марки авто та режиму їзди). Це швидко, зручно і екологічно», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Власники електромобілів також можуть замовити в YASNO зарядні станції для домашнього та корпоративного користування, щоб заряджати авто дешевше та отримувати додатковий дохід. Ознайомитися детальніше з умовами встановлення домашніх зарядних станцій можна на сайті YASNO.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook