ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині проходить перша в Україні «Школа лобізму»

На Дніпропетровщині проходить перша в Україні «Школа лобізму»

На Дніпропетровщині стартувала перша в Україні «Школа лобізму». Після – заняття пройдуть ще у 5 великих містах різних областей. На них бізнес і владу навчають ефективно співпрацювати. Тренінг для підприємців вже позаду. Із представниками влади зустрілися в облдержадміністрації. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Завжди відкриті до діалогу з бізнесом. Допомагаємо долати бюрократичні перепони. Реалізовуємо спільні проєкти. «Школа лобізму» – чудова нагода і для підприємців, і для представників влади знайти нові точки порозуміння», – підкреслив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Заняття у школі – окремо для підприємців та держслужбовців.

«Раді, що масштабний національний проєкт «Школа лобізму» стартував саме у Дніпрі. Бізнес тут дуже активний і має великий потенціал. У планах – зробити такі діалоги постійними», – підкреслила віце-президент Спілки українських підприємців Наталія Єремєєва.

На тренінгах спочатку виявляють «скарги» учасників. З’ясовують, що саме слід покращити, аби зробити співпрацю ефективнішою.

Побажання у всіх учасників майже однакові. Вести відкритий діалог. Чути одне одного. Як цього досягти – ділилися організатори тренінгу.

«Дуже важливо, аби діалог влади і бізнесу відбувався і в столиці, і на місцях. Це допоможе підприємцям активніше долучатися до розвитку регіонів. «Школа лобізму» – чудовий старт для цього», – сказала виконавчий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова.

«Для нашої роботи важлива ефективна співпраця з бізнесом. Отримати нові знання та досвід допоможе тренінг», – поділилася учасниця, працівниця податкової служби Вікторія Каліногорська.

Навчання у «Школі лобізму» для представників влади організувала Спілка українських підприємців. Допомогла – Дніпропетровська ОДА.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook