ГоловнаCуспільство

Немає нічого більш важливого і приємного, ніж допомагати дітям, які цього потребують: Марина Філатова закликала дніпрян стати донорами плазми

25 лютого на базі Biopharma Plasma Дніпро за підтримки президента обласної та міської федерацій легкої атлетики Марини Філатової та активістів бігового клубу START DNIPRO, відбувся Донорський День Легкоатлета. Проведення Донорського Дня Легкоатлета має на меті звернути увагу на таку важливу соціальну справу як донорство і допомога дітям та надихнути людей приєднатися до донорського руху Дніпра. Про це стало відомо на місці подій.

Крім того, метою Федерацій легкої атлетики є сприяння формуванню здорового способу життя, розвитку фізичних і морально-вольових якостей людей, що цілком співпадає з цілями та напрямком діяльності Biopharma Plasma Дніпро.

Президент обласної та міської федерацій легкої атлетики Марина Філатова розповіла, що спортивне співтовариство, зокрема, бігове, дуже чуйно відкликається на благодійність. Півроку тому вони для себе відкрили ще одну можливість допомагати - бути донорами.

«Всі 5 років, які я перебуваю «всередині» цього руху, ми допомагаємо іншим. Більшість забігів, які ми організовуємо, завжди містять благодійну складову. Ось півроку тому ми для себе відкрили ще одну можливість допомагати - бути донорами. У спортсменів це вийде досить легко, адже вони дотримуються здорового образу життя. Це вже друга акція, і ми постійно закликаємо членів нашої спільноти приходити і здавати плазму. Це більш комфортна процедура, ніж здача крові. Оскільки, всі люди тренуються і їм важливо не переривати цей процес. Після здачі плазми ви вже на наступний день можете продовжувати тренуватися. Немає нічого більш важливого і приємного, ніж допомагати дітям, які цього потребують», - говорить Марина Філатова.

Вона зазначила: чим більше людей буде залучено до процесу донорства, тим краще.

«Цього разу ми допомагаємо дітям з онкологічного відділення і недоношеним дітлахам з перинатального центру. Багато активних і хороших людей націлені робити добрі справи», - зазначила Марина Філатова.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в Biopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 15:00.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, що готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook