ГоловнаCуспільство

У Дніпрі з’явиться новий ЦНАП у форматі «Прозорий офіс»

У Дніпрі з’явиться новий ЦНАП у форматі «Прозорий офіс»

На лівобережжі міста Дніпро облаштують сучасний ЦНАП. Він буде у форматі «Прозорий офіс». Там надаватимуть і послуги із соцзахисту. На реконструкцію адмінбудівлі кошти виділили з держбюджету. Все – за програмою Президента України «Велике будівництво», сповістила заступниця директора департаменту економічного розвитку Дніпропетровської ОДА Олена Лічманенко. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«У «Прозорому офісі» замість окремих кабінетів – зручний open space. Там окрім адміністративних послуг можна отримати і послуги у сфері соцзахисту», – зазначила Олена Лічманенко. 

У форматі «Прозорий офіс» вже працюють ЦНАПи Кам’янського, додала Олена Лічманенко. Тепер такий центр адмінпослуг матимуть і мешканці лівобережжя Дніпра. 

Загалом до програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» увійшли шість ЦНАПів Дніпропетровщини, Донеччини, Житомирщини, Київщини, Львівщини, Херсонщини. На будівництво та реконструкцію офісів громади отримали із Держфонду регіонального розвитку 147 млн грн. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook