ГоловнаCуспільство

Жителі Дніпропетровщини можуть обрати YASNO своїм постачальником газу

Населення області відтепер має можливість купувати природний газ у свого постачальника електроенергії та енергоефективних рішень YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги»). Про це повідомили в прес-службі компанії.

Клієнти можуть отримувати електроенергію та газ від однієї компанії. Це дозволить вирішувати питання з постачання ще швидше та зручніше. 

Заповнити заяву, надати необхідні документи та приєднатись до договору про постачання газу від YASNO можна одним із способів:

Так само як і за електроенергію, сплачувати за газ клієнти YASNO можуть дистанційно та без комісії – в окремому Особистому кабінеті. На сайті постачальник прозоро та у визначені строки (за 5 днів до початку наступного місяця) інформує клієнтів про тарифи на газ. Ціна газу від YASNO для населення у березні становить 6,99 грн/м3.

«У 2020 році YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») визнано лідером серед українських постачальників електроенергії за рейтингом аналітичного центру DiXi Group. Ми продовжуємо вдосконалювати сервіси та впроваджувати нові енергоефективні рішення для наших клієнтів. Тепер жителі Дніпропетровщини можуть мати одного постачальника, який забезпечуватиме електроенергією, газом та допомагатиме економити завдяки енергоефективним продуктам», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатк

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook