ГоловнаCуспільство

Патрульна поліція Дніпропетровщини продовжує здавати плазму в рамках проекту «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» (ВІДЕО)

Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області та Biopharma Plasma Дніпро – організатори проекту «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ!». 20 квітня був проведений День донора-поліцейського на підтримку онкохворих дітей обласної дитячої лікарні. З плазми донорів-доброчинців поліціянтів будуть виготовлені та передані у відділення онкогематології безкоштовні ліки для онкохворих дітей.

Плазму здавати не тільки почесно, а й корисно і вигідно для донора. По-перше, донор проходить обстеження: здає розгорнутий загальний аналіз крові та аналізи на інфекції і антитіла до COVID-19. По-друге, донора оглядає досвідчений терапевт. З плазми виготовляють незамінні препарати, які необхідні важкохворим дорослим та дітям. Також донор отримує два додаткові вихідних дня і грошову компенсацію, а з квітня 2021 ще й грошові бонуси за 3, 6 та 9 донації.

Нагадаємо, що з Донорської декади з 4 по 15 лютого – символічних днів, у які світова спільнота пригортає увагу до проблем онкологічних захворювань дітей та дорослих, в плазмацентрі Biopharma Plasma Дніпро спільно з Управлінням патрульної поліції в Дніпропетровській області та Обласною дитячою клінічною лікарнею стартував соціальний партнерський проект «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ!». Проект безстроковий і спрямований на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями крові.

Найактивнішими учасниками-доброчинцями цього соціального проекту стала численна донорська команда обласного Управління патрульної поліції. Вони рятують життя щоденно не тільки за своїм професійним обов’язком, а й за покликом душі та серця. За цей час проект пригорнув увагу багатьох людей, які теж захотіли приєднатися до благочинності на користь хворих дітей.

Результат об’єднання зусиль суспільства та людей доброї волі - внесок в допомогу онкохворим дітям.

На донорів плазми чекають:

Biopharma Plasma Дніпро

м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17

З понеділка по суботу з 8:00 до 16:00

Телефони для запису та довідок: 067 155 4828, 063 528 6336, 063 299 5659

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook