ГоловнаCуспільство

Дистанційна передача показань лічильника газу: «Дніпропетровськгаз» подарував переможцям акції корисні прилади (ФОТО)

У березні 2021 року компанія «104.ua» розіграла 200 розумних систем - 104.ua Smart. Пристрій дозволяє легко контролювати обсяги спожитого газу навіть з мобільного телефону. Крім цього він в автоматичному режимі передає показання лічильника газу до газорозподільної компанії, а всі дані про споживання щодня відображаються у мобільному додатку та в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

В акції приймали участь лише клієнти, які використовували газ для опалення житла та не мали заборгованості за послугу доставки газу. Крім цього, для участі в розіграші споживачі мали сплатити до 31 березня за послугу доставки газу за перше півріччя 2021 року (до 30 червня включно).

За результатами розіграшу, в Дніпропетровській області перемогу отримали 25 мешканців регіону і саме сьогодні, 28 квітня, пристрої були вручені та встановлені переможцям із міста Кам'янське. Про це розповів представник АТ «Дніпропетровськгаз», інженер 1 категорії Сергій. При цьому він зазначив, що монтаж модему займає кілька хвилин.

«Сьогодні ми знаходимося у жительки Кам’янського з метою встановлення GPS-модему SMART 104.ua, який споживач виграв, беручи участь в акції. Модем разом з новим лічильником буде встановлений безкоштовно. Перевага 104.ua Smart - він працює автономно від блоку живлення і дистанційно передає показяння лічильника один раз в день. У свою чергу, споживачеві нічого робити не потрібно. Виробник цього модему заявляє, що термін експлуатації батареї приладу - 8 років», - розповів він.

Сергій додав, що придбати 104.ua Smart можна на сайті 104-маркет або на клієнтському просторі 104.ua.

Учасники поділились враженнями  від корисного подарунку за перемогу в акції, організованій  компанією «104.ua»:

Валентина Володимирівна, мешканка Кам'янського, учасниця акції подякувала «Дніпропетровськгаз» за проведення подібних акцій. При цьому зазначила, що прилад зручний і відтепер вона не буде боятися, впасти зі стільця, знімаючи показання лічильника.

«Син подзвонив і сказав, що ми виграли подарунок від «Дніпропетровськгазу». Для мене це була не новина, так як ми приймаємо участь у багатьох конкурсах і виграємо. Спасибі газовій службі за таку можливість і за подарунок. Відтепер мені не доведеться залазити наверх, щоб зняти показання, адже це було незручно. Модем тепер самостійно і без моєї допомоги буде передавати показання. Я дуже цьому рада», - поділилася Валентина Володимирівна.

Катерина Дорошенко, мешканка Кам'янського, учасниця акції: 104.ua Smart - це дуже корисний для мене прилад, він сам передає  показання лічильника і навіть контролерам не потрібно слідкувати за цим процесом.

«Тиждень тому мені подзвонили і сказали, що я стала однією із переможців акції та виграла модем. Для мене це було повною несподіванкою. Я ніколи нічого не вигравала, а тут така несподівана радість. Це дуже корисний для мене прилад, він сам буде передавати показання лічильника і навіть контролерам не потрібно слідкувати за цим процесом», -  говорить вона.

Катерина Дорошенко додала, що з появою приладу, ніколи не забуду передати показання.

В свою чергу, Рустам поділився, що про акцію дізнався в особистому кабінеті. Заповнив анкету, сплатив за спожитий газ  і його доставку наперед і все.

«Чесно, на успіх не розраховував. Коли мені подзвонили і сказали про виграш, це було несподівано».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook