ГоловнаCуспільство

У Дніпрі триває планове висаджування квітів

У Дніпрі продовжуються роботи з озеленення. На Фестивальному причалі висаджують квіти: уздовж усієї Січеславської Набережної незабаром з’явиться понад 19 тисяч. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«На клумбах, що на Фестивальному причалі, наразі саджаємо тагетис помаранчевого та жовтого кольорів. Це однорічні квіти, які ми використовуємо щороку, змінюючи малюнок висадки згідно з розробленими проєктами», – розповіла начальниця виробничої ділянки Правобережна-1 КП «Міськзеленбуд» Катерина Редька.

Працівники висаджують у землю вже квітучі рослини. Вони мають розвинуту кореневу систему, тому швидко приживаються. Після їх рясно поливають. 

«Я дуже люблю свою роботу. Мені подобається висаджувати різні рослини та ще більше те, як вони прикрашають наше місто. Адже важко не помітити, яким зеленим та квітучим став Дніпро», – сказала комунальниця Тамара Побігай. 

Шкільна вихователька Ольга прогулювалася набережною разом із підопічними. Жінка відразу відзначила упорядкованість і доглянутість території: «Для проведення навчального процесу ми сьогодні обрали міську набережну. Наразі от зупинилися подивитись, як оновлюють клумби. Яскраві квіти додають настрою. Разом із тим звертаємо увагу дітей на людську працю і необхідність свідомого ставлення до того, що нас оточує».

Усього по місту заплановано висадити понад 67 тисяч квітів. Серед них: тагетис помаранчевий і лимонний, різнокольорові петунії, герані, бегонії, сальвії, жоржини тощо. Роботи планують завершити до 9 травня.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook