ГоловнаCуспільство

У Дніпрі оновлюють дорожню розмітку: де проводять роботи

У Дніпрі оновлюють дорожню розмітку: де проводять роботи

У Дніпрі продовжують наносити дорожню розмітку. Зранку 19 травня комунальники працювали на перехресті вулиць Криворізької і Макарова. Оновлюють розмітку кожного сезону (навесні та влітку). Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«Здебільшого відбувається нанесення розмітки пішохідних переходів, особливу увагу приділяємо нанесенню біля шкіл, садочків і місць, де дуже щільний рух (це перехрестя як раз одне з них). На цій ділянці наносили стійку фарбу, на яку потім сиплять світловідбивальні склокульки, щоб її було видно водіям і у темряві. Рух авто повністю не перекривали. На перехресті Криворізької та Макарова знадобилося декілька годин через великий потік машин», – розповів провідний інженер з підготовки виробництва КП «Транспортна інфраструктура» Дніпровської міської ради Михайло Солярчин.

Гарантію на стійкість розмітки дають приблизно на рік. Через щільність трафіку вона може стиратися: тоді комунальники приїдуть та оновлять малюнок. 

Крім того, у червні розпочнуться капремонти трамвайних переїздів. Колії на перехресті вулиць Криворізької та Робочої теж оновлюватимуть.

«На сьогодні вже відомо про 6 перехресть, на яких проводитимуть капремонт: п’ять з них розташовані по проспекту Яворницького та одне – це між вулицями Криворізькою та Робочою. Наразі виконані пілотні проєкти майбутніх робіт, за приклад беремо вже оновлені шляхи на перехрестях унизу вулиці Робочої та вулиць Чернишевського і Шмідта. На Криворізькій не проводилися роботи майже 20 років», – наголосив начальник ремонтно-будівельного управління КП «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Ігор Погорелов.

Капремонти шести трамвайних переїздів планують завершити наприкінці 2021 року.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook