ГоловнаCуспільство

У мерії Дніпра нагадали про знижки для дітей на проїзд у громадському транспорті

У Дніпрі на літніх канікулах для школярів і надалі діятиме безкоштовний проїзд в електротранспорті. Також залишається 25 % знижка від вартості тарифу на проїзд автобусними маршрутами. Про це під час брифінгу 31 травня розповів заступник директора – начальник управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради Олександр Лещенко. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Згадані знижки діють лише за пред’явлення учнівського квитка. Тому звертаємо увагу батьків: якщо закінчився термін дії документа, то слід звернутися до школи, щоб його подовжити, і дитина надалі могла користуватися пільговим проїздом», – сказав Олександр Лещенко.

Представник мерії також нагадав про дотримання дітьми правил поведінки під час проїзду у громадському транспорті: «Не відволікати водія, вихід із салону – тільки після повної зупинки, не перешкоджати зачиненню дверей, очікувати транспорт лише на відповідних зупинках, не порушувати громадський порядок, не шкодити майно усередині салону, обходити транспорт лише ззаду, спереду не вибігати!».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook