ГоловнаCуспільство

Донорів Biopharma Plasmа Дніпро пригостили смачними та корисними яблуками від ТМ «UApple» (ВІДЕО)

Biopharma Plasma Дніпро не змінює традицій – «Добрий понеділок» знов організовано сьогодні для донорів плазми. Новий партнер підтримки донорського руху - український виробник, ТОВ «Сади Дніпра» компанія-учасник корпорації «Alef».

31 травня донорський тиждень розпочинає добра справа українського виробника, ТОВ «Сади Дніпра» компанії-учасника корпорації «Alef», що надав для донорів корисні та смачні яблука ТМ UApple. Кожен донор після донації отримає фірмову упаковку з яблуками, щоб відновити сили та поповнити вітамінний запас наприкінці весни. Про це розповіламедичний директор BiopharmaPlasma Дніпро Ксенія Посунько.

Редакція ІА «Мост Днепр» вже традиційно  розповідає  про поширення партнерських ініціатив донорського центру, нетворкінгу Biopharma Plasma Дніпро, що об’єднує небайдужих до долі інших та тих, хто підтримує донорство плазми і виступає за здоровий спосіб життя.

Крім цього, Ксенія Посунько додала, що на цьому тижні кожен донор, який прийде на безоплатну донацію і візьме участь в таких соціальних проектах, як «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЬ ДИТИНІ» чи «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИТНІ» обов'язково після донації отримає корисну воду ТМ «Петриківська» від постійного партнера плазма центру АБК «Дніпро». «Приходьте, ми на вас чекаємо!».

Червень в Biopharma Plazma Дніпро оголошений місяцем активного благочинного донорства!

В цьому місяці весь світ святкує два важливих свята – День захисту дітей та День донора, тому закликаємо всіх небайдужих приєднатися до соціальних партнерських проектів «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» допомоги дітям!

Нагадуємо, що донорський центр плазми крові ТОВ "ДОЦЗ ПП  "ДНІПРО-ПЛАЗМА" що має Ліцензію № 1947  від 19.09.2019р., добре відоме за брендом BiopharmaPlazmaДніпро приймає донорів плазми щодня, крім неділі з 8:00 до 16:00 за адресою пр.. Б.Хмельницького, 17.

Телефони гарячої лінії: 067 155 4828, 063 528 6336

В центрі діє бонусна прогрма лояльності – додаткові бонуси до компенсації за кожну 3, 6 та 9 донації та кратні ним.

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook