ГоловнаCуспільство

Танцювальний батл: як у таборі «Діти Дніпра» святкували Міжнародний день захисту дітей

У муніципальному спортивно-патріотичному таборі «Діти Дніпра» відкрилася перша зміна. Відпочивальників – 300, більшість з яких – учасники творчих колективів міста. До Міжнародного дня захисту дітей у таборі влаштували фестиваль-конкурс «Ми – майбутнє твоє, Україно!». Це своєрідний танцювальний батл серед усіх 10 загонів. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Ми дуже радіємо, що після року карантинних обмежень можемо повідомити: табір нарешті приймає дітей. І хоч погода сьогодні не літня, йде дощ, але настрій у всіх чудовий. До сьогоднішнього фестивалю діти спеціально не готувалися, адже усі вони творчі та майже щодня проводять на тренуваннях. І хоч у назві фестивалю є слово «конкурс», перемогла дружба», – розповів вихователь у таборі «Діти Дніпра», керівник народного ансамблю естрадно-спортивного танцю «Сюрприз» Євген Мінько. 

Маленька відпочивальниця Марія у таборі «Діти Дніпра» вже вдруге: «Мені тут дуже подобається. Ми тут граємо у різні ігри, знаходимо нових друзів. Навіть вже встигли здружитися з вожатими! Сьогодні дуже сподобалося виступати, усі аплодували. Цього року вожаті стали добрішими, кімнати просторішими, ліжка ще м’якішими, а сни стали кращими», – поділилася враженнями маленька відпочивальниця Марія. 

Усього цього року планується 13 змін по 6 днів. Усього табір планує прийняти 3900 дітей від 8 до 15 років.

«Реєстрація була закрита буквально за кілька годин. Проте ті, хто не встиг зареєструвати дитину, можуть потрапити до резерву, заповнивши форму на сайті http://ztv.dp.ua/dt/register/. Ситуації бувають різні, деякі діти можуть відмовитися від свого місця, і тоді ми будемо запрошувати відпочивальників з резерву», – наголосила директорка КП «Оздоровлення та відпочинок» Дніпровської міської ради Лілія Березовська. 

Вона наголосила, що у таборі «Діти Дніпра» дотримуються усіх санітарно-епідеміологічних норм: на території всього закладу відпочинку є санітайзери, кімнати кварцуються, а більшість дозвілля проводитиметься на свіжому повітрі. Як відомо, «Діти Дніпра» – це безкоштовний муніципальний табір, який було створено за ініціативою міського голови Бориса Філатова.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook