ГоловнаCуспільство

Як стати інвестором своєї країни: 7 простих кроків до приватизації

Як стати інвестором своєї країни: 7 простих кроків до приватизації

Підприємці Дніпропетровщини можуть долучитися до малої приватизації та стати інвесторами. Як це зробити, роз’яснили у Регіональному відділенні Фонду державного майна України у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

«Приватизація – це нові робочі місця, інвестиції та надходження у бюджет, – зазначили у Регіональному відділенні Фонду держмайна. – Нині приватизувати можна об’єкти нерухомості, транспортні засоби, майнові комплекси державних підприємств. Процес максимально прозорий та простий».

У Регіональному відділені додали – щоб взяти участь в аукціоні та приватизувати об’єкт, достатньо зробити кілька кроків.

Спочатку – ознайомитися зі списком об’єктів . Обрати нерухомість, вивчити інформацію про неї та умови продажу.

Далі – зареєструватися на будь-якому з майданчиків, які підключені до системи Прозоро.Продажі. Через особистий кабінет подати заяву на участь в онлайн-аукціоні. Для цього завантажити необхідні документи, сплатити гарантійний та реєстраційний внески, подати цінову пропозицію на торги.

Після перемоги – укласти договір купівлі-продажу та оплатити вартість активу.

Більше – тут або за телефоном 0-800-50-56-46.

У 2021 році на Дніпропетровщині приватизували 10 об’єктів. Завдяки цьому до держбюджету надійшло понад 8,7 млн грн.Нині на аукціони виставлено 2 об’єкта державної власності.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook