ГоловнаCуспільство

Донори Biopharma Plasma Дніпро з ювілейними донаціями отримали корисні фітнес-сніданки від HEALTY GENERATION (ФОТО)

Сьогодні, 8 червня,  до Biopharma Plasma Дніпро завітав друг і партнер Андрій Сазоновський. Він вже приймав участь в соціальному проекті «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» разом з благодійним фондом «Помагаєм». Андрій Сазоновський привіз для донорів-ювілярів корисні і зручні, ті, що надають енергії, сухі фітнес-сніданки зі злаків, що відомі під  ТМ HEALTY GENERATION.

40 таких сніданків Андрій вже передав раніше для підтримки донорів-благочинців, що здали плазму крові на ліки для дворічного хлопчика Роми Ротко.

Тепер, відсьогодні, 25 донорів з ювілейними 10 донаціями в Biopharma Plasma Дніпро будуть отримувати в подарунок корисний фітнес-сніданок ТМ HEALTY GENERATION, а 3 донори на ювілейну 20 донацію одержать дуже корисну та коштовну амарантову олію, властивості якої з відновлення організму просто вражають.

Андрій Сазоновській вважає, що люди, які постійно здають плазму - це вже подвиг і їх потрібно підтримуватиме якимись хорошими і  корисними речам.

«Наша компанія HEALTY GENERATION займається виробництвом продуктів харчування для здорового способу життя. Наприклад,  безглютенові макарони, сухі сніданки, крупи, суперфуди, цукерки без цукру. Вся продукція направлена на ЗСЖ. Ми, як соціально активна компанія підтримуємо і беремо участь в благодійних і соціальних проектах. Сьогодні ми даруємо донорам  Biopharma Plasma Дніпро, на рахунку у яких по 10 і 20 донацій невеликі презенти. А саме, сухі фітнес-сніданки зі злаками та  амарантову  олію. Люди, які здають плазму на постійній основі - це подвиг. Їх потрібно підтримуватиме якимись хорошими і  корисними речами, зокрема, які ми виробляємо», - поділився своїми враженнями Андрій Сазоновській.

Андрій Сазоновський розповів про користь, виробленої продукції.

«Сухі сніданки зроблені на основі суперфуду (псевдо злак), не містять  глютену, добре насичують, не піднімають рівень цукру в крові. У наших сніданках немає ні цукру, ні солі, ні жирів. Це абсолютно натуральний продукт. Легкий, ситний і енергетичний. Дуже смачний і корисний продукт. Що стосується амарантової олії, на мою думку, це найкорисніше масло, яке існує у світі. Воно відновлює обмін речовин, виводить радіонукліди, його приймають люди з порушеннями обміну речовин та  у кого цукровий діабет. Це масло - унікальний продукт, який в собі містить велику кількість вітамінів. Саме те, що потрібно людям, які здають плазму, щоб  легко і швидко відновити сили», - розповів він.

Донор плазми Лідія Рибальченко Biopharma Plasma Дніпро, на рахунку якої вже 10 донація отримала від  HEALTY GENERATION в подарунок корисний сніданок. Вона поділилась враженнями від ініціативи, дарувати подарунки кадровим донорам. «Дуже-дуже приємно. І чесно – несподівано, я навіть не очікувала на подарунок і не рахувала донації. Роблю добро і все…Дякую Андрію!».

Крім цього, дівчина розказала, як потрапила до Biopharma Plasma Дніпро«Я з 2013 року є донором крові, взнала, що плазмацентр  збирає плазму для виробництва незамінних ліків, спробувала і побачила чудові умови та гарне відношення. Рівень - найвищий. Мені дуже сподобалося. І от, як виявилось, сьогодні вже 10 донація», - розповіла Лідія.

Кадровий донор Артур Зеленський сьогодні здавав плазму крові в Biopharma Plasma Дніпро вже вдвадцяте. Він отримав у подарунок унікальний коштовний продукт – амарантову олію від ТМ HEALTY GENERATION.

«Чесно кажучи, ніколи навіть про таке масло не чув. Залюбки скуштую, тим більш, що зараз після весни ще вітамінів замало. В плазмацентрі весь час не тільки користь іншим приносиш та маєш можливість безкоштовно контролювати своє здоров’я і отримувати компенсації. Тут завжди щось новеньке – то пригощають смачним, то дарують корисне, а ще супер-бонус на наступній донації отримаю – це завжди приємно, коли тобі раді та про тебе піклуються» - прокоментував Артур.

Biopharma Plasma Дніпро (ТОВ "Дніпро-Плазма") пр. Богдана Хмельницького, 17.

Працює з 8:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Запис на донацію за тел. 067 155 4828, 063 528 6336

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро запрошує всіх мешканців Дніпра на святкування Всесвітнього Дня донора крові та її компонентів, що відбудеться у неділю, 13 червня, о 10:00 на Фестивальному причалі. В програмі забіг «Донорська миля», цікава концертна програма, розваги та фотосесія у фотозоні і з партнерами плазмацентру ГО «Байкери України».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook