ГоловнаCуспільство

Дніпро долучився до всеукраїнського танцювального флешмобу «Рух – це здорово!»

Дніпро долучився до всеукраїнського танцювального флешмобу «Рух – це здорово!»

Дніпро долучився до всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого флешмобу «Рух – це здорового!». Близько 200 вихованців комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацький центр «Штурм»» Дніпровської міської ради під час заходу станцювали три танці, які їм показували викладачі. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Дніпро – місто патріотів. У нас уже не один рік діє програма міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця». Сьогодні ми представляємо наше місто на всеукраїнському заході. Діти танцювали три композиції, які вони вивчили перед початком. А під час безпосередньо флешмобу повторюватимуть за тренером», – зазначила директорка «Штурму», заслужений працівник освіти України, президент Федерації фітнесу м. Дніпра Ірина Герліванова. 

Маленька Анна Діменко розповідає, що дуже полюбляє спорт: «Я дуже люблю рухатися, робити зарядку, танцювати. Цей флешмоб – дуже весело!». В

ихованець «Штурму» Максим Шоломаєв у позашкільному закладі вже дев’ять років: «У «Штурмі» мої друзі, мені тут дуже подобається. На флешмобі я разом з хлопцями тримав прапори, аби було видно, що ми саме з Дніпра і наш флешмоб – найкращий!».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook